Главная » Архив материалов

Поради від Протоколу: Як оформити право власності на земельну ділянку

Земля є предметом угод: продажу і купівлі, дарування, застави, оренди. Також відомо, що на землі будують будинки та інші об'єкти, вирощують урожай. Земля як об'єкт інвестицій цікава ще й тому, що довготривалі вкладення дозволяють зберегти і значно примножити капітал. Землевласники прагнуть придбати якомога більше земель сільськогосподарського призначення, оскільки знають, що цінність землі зростає з кожним роком.

Документи і цільове призначення

Право власності на землю оформляється за наявнос ... Читать дальше »

Просмотров: 403 | Добавил: fofanov | Дата: 14.09.2018 | Комментарии (0)

 Ð—аповіт, договір довічного утримання (догляду) чи договір дарування?На сьогоднішній день значна кількість людей, які бажають перевести своє майно у власність іншої особи замислюються над питанням “ А що ж краще - дарувати нерухоме майно,  заповідати чи оформити договір довічного утримання?”. Щоб розвіяти всі сумніви та підкреслити переваги того чи іншого процесу оформлення необхідних паперів, пропонуємо ознайомитись з цікавою інформацією, повідомляє zr.su.court.gov.ua.

... Читать дальше »

Просмотров: 389 | Добавил: fofanov | Дата: 14.09.2018 | Комментарии (0)

shutterstock_56632237  З урахуванням економіко – соціально – політичної ситуації в країні почастішали випадки звернення одним із подружжя до суду із позовною заявою «Про надання дозволу на оформлення віз та надання дозволу на виїзд малолітньої дитини за межі України без згоди батька».

В цьому матеріалі пропоную розглянути основні критерії та принципи необхідні для позитивного вирішення спору.

Законодавство, яке регулює цю сферу суспільних відносин охоплює, як національне так і міжнародне, оскільки права дитини &nd ... Читать дальше »

Просмотров: 525 | Добавил: fofanov | Дата: 13.05.2016

Картинки по запросу приватизацыя горища   Перше, що вам потрібно зробити під час приватизації горища, — отримати згоду всіх власників квартир цього будинку, оскільки горище належить до категорії допоміжних приміщень. А згідно із Законом України «Про приватизацію державного житлового фонду», власники квартир багатоквартирних будинків є співвласниками допоміжних приміщень будинку. Отже, багатоквартирний житловий будинок є ... Читать дальше »

Просмотров: 520 | Добавил: fofanov | Дата: 06.05.2016

  Меморандум щодо врегулювання питання реструктуризації споживчих кредитів в іноземній валюті (далі – Меморандум) був запропонований банками, що мають найбільший портфель кредитів фізичних осіб в іноземній валюті, і передбачає реструктуризацію споживчих кредитів в іноземній валюті, що отримані під заставу нерухомості, залишок за основною частиною яких не перевищує 2,5 млн. грн. за офіційним курсом гривні до іноземної валюти, установленим Національним банком України на 1 січня 2015 року.

Обов’язок банків щодо виконання положень Меморандуму виникає виключно за низки умов, більша частина яких вж ... Читать дальше »

Просмотров: 655 | Добавил: fofanov | Дата: 13.05.2015

1 2 3 ... 6 7 »